Coş

Nu există produse adăugate.

Retur produse

Date comandă

Doresc ridicarea produsului:

Informatii pentru returnarea banilor

Info produse & motiv retur

Ce produse doriti la schimb?

Produsele au toate etichetele originale?

RETURNARI

Orice articol cumpărat din magazinul online modamercury.ro poate fi returnat în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului fără invocarea vreunui motiv fără penalități.

De asemenea, puteți schimba orice articol achiziționat în cazul în care măsura comandată nu vi se potrivește sau va doriti un alt produs. Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H de la primirea coletului, printr-un email la adresa mercury.moda.srl@gmail.ro, pentru a remedia aceasta neplacere.

Conditii de retur:
- returul trebuie efectuat in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului
- Asigurati-va ca produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau spalare si trebuie sa aiba toate etichetele atasate. Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor, urmand sa va retrimitem produsele.
- Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului.
- Solicitati ridicarea coletului completand formularul de mai sus – din sectiunea “SCHIMB SI RETUR FACIL” - iar noi trimitem curierul la dumneavoastra. Veti fi contactata telefonic de acesta pentru a stabili detaliile iar acesta va veni la adresa indicata de dumneavoastra pentru a ridica coletul.

Dupa primirea coletului si verificarea produselor, va vom trimite produsele dorite sau vom initia rambursarea contravalorii in contul bancar specificat pe formularul de retur, in termen de 24 de ore lucratoare.

ATENTIE!

In cazul in care produsele au fost achitate cu cardul bancar, returnarea contravalorii acestora se va efectua in contul din care a fost facuta plata (contul cardului).

La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat.

 
Adresa de returnare este:
SC MERCURY MODA SRL
J08/1221/2021 CUI: RO44166219
România, Brașov, 500 002
Str. Carierei, nr. 158

Tel. 0740070035

Telefon WhatsApp
Contact rapid